doctor

Folosesc soluția coloidală de argint Argentum+® şi la mine şi la pacienții mei 11

Mă numesc Alin Negrean şi sunt medic de familie.

Folosesc soluția coloidală de argint Argentum+® şi la mine şi la pacienții mei.

Am tratat episoade acute de rinofaringită şi traheobronşită atât la mine cât şi la pacienţii mei. Cel mai bine au răspuns cazurile tratate prompt, la 1-2 zile de la debut, cu doza de peste 60 ml pe zi din produsul cu concentraţie de 10 ppm. Răspuns rapid în 4-36  ore de la începutul tratamentului cu Argentum+® până la recuperarea evidentă.

Am tratat mai multe cazuri de indigestie, dispepsie şi gastroenterite. Evoluţia a fost spectaculoasă spre bine într-o perioadă scurtă de timp 3-36 de ore. Durata tratamentului a fost variabilă în funcţie de severitatea simptomatologiei. Am folosit cu succes Argentum+® şi în controlul suprapopulării bacteriene a intestinului, fie în colopatii cronice fie în boala Crohn, o formă cu predominanța scaunelor diareice.

Am în observaţie o pacientă operată de cancer gastric complicat însă cu carcinomatoză enterală neoperabilă diagnosticată de 5 luni care ia produsul cu concentraţia de 20 ppm, şi este în stare clinică medie dar încă trăieşte, nu a mai slăbit în greutate şi a urmat şi 2 ture de chimioterapie. În cazul dânsei tratamentul cu Argentum+® a fost recomandat chiar de chirurg.

Am în observaţie un alt pacient cu neoplasm pulmonar adenocarcinom în st 4 de 23 de luni, neoperabil care după 3 luni de cură clasică Gem/Carbo a început un tratament cu Bio-Bran 1000 apoi radioterapie craniană şi din nou chimioterapie de linia a-2-a pentru 9 luni cu Permetrexed. Acest pacient care ia Argentum+® de 4 luni şi Arabinoxilan şi a fost ajutat de Argentum+® în ameliorarea simptomatologiei de tuse si expectoraţie, prevenirea reinfecţiilor respiratorii, menţinerea greutătii corporale şi a unei stabilităţi clinice mai bune decât înainte de a lua Argentum+®.

Produsul a fost eficient la populaţia generală dar parcă eficienţa a fost mai mare la pacienţii lactovegetarieni. Consider că tratamentul cu Argentum+® mă ajută să scad consumul de antibiotice cu 10-20%, atât în infecţii bacteriene cât mai ales în infecţiile virale în care se recomandă uneori antibiotic pentru a preveni infestarea bacteriană secundară a plămânului.

Aurelian Negrean, medic de familie (Policlinica RATB, Bucureşti)

11 Comments

 1. Mulțumesc pentru înregistrare, confirm inregistrarea.
  TOATE CELE BUNE!

 2. Buna ziua

  Baiatul meu in varsta de 19 ani, a fost diagnosticat cu Boala Crohn. Am auzit de eficienta apei de argint coloidale si in urma cu 3 saptamani am inceput sa-i administrez 15 ml dimineata si 15 seara apa de argint coloidal 77ppm. Se simte deja mai bine! Intrebarea mea este daca doza este corecta si pe ce perioada de timp se administreaza.
  Astept cu nerabdare raspunsul dvs.
  va multumesc
  o zi buna

  1. Buna ziua, doza este corecta! Continuati si reveniti cu un comentariu peste o luna!

 3. Buna seara. Am fost operata de parodontoza la ambele maxilare, am proteze fixe cu prag. De la Plafar mi s-a recomandat Pure Life Argentum+ concentrat , Argint coloidal ionic in loc de Apa de gura pentru igienizare.Sunteti amabili sa-mi spuneti cum se utilizeaza pentru aceasta afectiune? Va multumesc!

  Cernea Florica
  1. Buna ziua, va rugam sa clatiti dupa periaj si dupa masa pentru anihilarea placii bacteriene in timpul gurii. In rest puteti folosi si alte pufuri pe zi. Aplicati cate doua pufuri stanga si doua pufuri dreapta. Mentineti solutia timp de 2 minute. Va multumim

 4. Buna ziua,

  Am o prietena de 65 ani diagnosticata cu diabet zaharat, colon iritabil, giardia. Ce produs si ce doze ii recomandati? Tatal meu in varsta de 70 de ani a fost diagnosticat cu maladia Parkinson de ~ 5ani si se tot vaita ca s a saturat sa ia un pumn de medicamente. Va rog frumos sa mi spuneti ce produs sa i cumpar si ce doze. Va multumesc!

  1. Buna ziua,
   Pentru prietena dvs: crom coloidal 5ml/zi doza unica dimineata dupa micul dejun; pentru refacerea florii intestinale va trebui sa consume fortis (nu conteaza ca e reteta pentru barbati, este zincul cu aurul care ajuta) 20ml dimineata si 20ml seara.
   Pentru tatal dvs: ulei de canepa (1/2 lingurita dimineata si 1/2 lingurita seara), argint coloidal 30ppm 10ml dimineata si 10ml seara si aur coloidal 10ml dimineata si 10ml seara, timp de 45 zile si va rugam sa reveniti cu un feedback.

 5. Bunã ziua , vă rog să-mi spuneti cum pot să iau în caz de cistită interstitială cronică de peste 5 ani tratată greșit cu zeci de antibiotice fără nici un rezultat benefic. Durerile sint mari și foarte deranjante . Flora intestinală este și ea afectată . Eu am cumpărat concentrație de 25 ppm de câte ori trebuie luat și cât timp .
  Vă mulțumesc foarte mult de ajutor .

  1. Buna ziua, luati de 3 ori pe zi, cate 20ml, solutia de 25ppm. Totodata cautati informatii despre alimentele pe care le consumati, sa fie bazice pentru a ajuta indirect la ameliorare.

 6. As dori va rog sa imi spuneti daca argintul coloidal este eficient pt distrugerea parazitiilor nematode ex eurytrema pancreaticum fasciola hepatica

  1. Buna ziua, da este bun. Luati cate 2 masura pe zi (Ag77) dimineata si seara timp de 21 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.