Dark Light

Termeni şi condiţii

Site-ul www.argintcoloidal-ionic.ro este proprietatea societatii PURE LIFE SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.argintcoloidal-ionic.ro, numit generic in continuare argintcoloidal-ionic.ro. Accesul si utilizarea site-ului www.argintcoloidal-ionic.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 1. Acces

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii si achizitionarea produsului argintcoloidal-ionic.ro. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

Argintcoloidal-ionic.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

 1. Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Pure Life sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu Pure Life sau partenerii sai.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Pure Life SRL.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al argintcoloidal-ionic.ro, nu ne asumam responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de argintcoloidal-ionic.ro si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

Argintcoloidal-ionic.ro sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (.link.-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Argintcoloidal-ionic.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Argintcoloidal-ionic.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de argintcoloidal-ionic.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Argintcoloidal-ionic.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita argintcoloidal-ionic.ro sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 1. Reguli de utilizare:

Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Pure Life sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Pure Life care nu sunt publice, fara autorizatie;
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (.spamming.) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Argintcoloidal-ionic.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

 1. Disponibilitatea serviciului

Argintcoloidal-ionic.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Argintcoloidal-ionic.ro nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Argintcoloidal-ionic.ro poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 1. Absolvirea de raspundere

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere argintcoloidal-ionic.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Argintcoloidal-ionic.ro nu ofera nici o garantie ca:

 • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
 • orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutul site-ului.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul argintcoloidal-ionic.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu sunt stipulate expres in Termenii si conditiile de utilizare.

 1. Limitarea raspunderii

Argintcoloidal-ionic.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca argintcoloidal-ionic.ro a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site-ul ro;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de argintcoloidal-ionic.ro, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa office[a]purelife.ro.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Argintcoloidal-ionic.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

 1. Confidentialitate si informatii personale

PURE LIFE SRL este inregistrata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 17057.

PURE LIFE SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.argintcoloidal-ionic.ro, prin efectuarea de comenzi la produse, prin completarea formularului de comanda, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

– dreptul la informare (art. 12)

– dreptul de acces la date cu caracter personal (art. 13);

– dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

– dreptul de opozitie (art. 15);

– dreptul de a fi supus unei decizii individuale (art. 17);

– dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Prin completarea campurilor din formularele online, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Pure Life si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre Pure Life si de partenerii sai agreati.

Pure Life se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Pure Life nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-urilor detinute de Pure Life.
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de PURE LIFE SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand aceasta.

Politica de retur – argintcoloidal-ionic.ro

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumparat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere (retur). 

Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:

 • Produse desigiliate.
 • Produse lipsa.

Procedura de denuntare si retur:

PASUL 1

 • Returnarea se face anuntand in prealabil intentia de retur printr-o sesizare scrisa la adresa de email mentionata.

PASUL 2

 • Un operator va face o solicitare de preluare a coletului retur de la adresa clientului, de catre una din firmele de curierat cu care colaboram Urgent-Cargus sau Sameday.

În urma discuției cu departamentul de Relatii cu Clientii se va stabili o zi, respectiv o adresa de la care curierul va prelua coletul pentru retur. Aceasta informatie va fi furnizata pe email si trebuie confirmata.

PASUL 3

 • Clientul predă curierului coletul împreună cu toate documentele primite inițial. Daca curierul ne trimite alerta ca nu a putut contacta clientul si astfel posibilitatea ridicarii coletului este anulata, clientul nu mai avea posibilitatea sa trimita cerere de retur catre firma reprezentanta din cadrul Pure Life Group. Ea va fi respinsa cu atasarea informatiei sustinute de AWB – client negasit la domiciliu.

PASUL 4

 • Suma achitata initial de client va fi rambursata, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur la sediul firmei reprezentante impreuna cu scrisoareea de denuntare. Din aceasta suma se vor retine taxele de transport aferente returului.
 • Cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre client.

Alte observații:

 • Se accepta returul numai in termen de 30 de zile de la primirea coletului de catre client.
 • In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 

Colet returnat fara anunt in prealabil

In cazul în care nu se respectă procedura de returnare, iar clientul trimite coletul retur fără anunț în prealabil, ne rezervăm dreptul de a nu accepta returul!

Nu trimiteti coletul prin alte firme de curierat si nici nu initiati dvs transportul curierului chiar daca dvs doriti sa suportati costul returului. In aceasta situatie coletul va fi respins si cererea de retur anulata.

Nu trimiteti contul bancar IBAN prin alte mijloace (mail, telefon etc.). Contul bancar trebuie sa fie trecut pe cererea de retur scrisa de dvs si semnata. Altfel nu este luat in considerare din motive lesne de inteles.

In situatia in care un colet, care a fost expediat de pe argintcoloidal-ionic.ro, nu este acceptat de catre destinatar fără un motiv invocat și fără anunțarea în prealabil prin orice modalitate de contact: telefon, email, chat support, etc se vor dispune următoarele măsuri:

 • Urmatoarele comenzi în contul de client vor fi trecute in asteptare si livrarea se va face pe baza OP in contul ce va fi trimis pe email pentru aceasta situatie. In urma dovezii de plata prin OP, trimisa pe email la adresa office[a]purelife.ro, se va livra coletul. Daca coletul este respins a doua oara nu se restituie suma din moment ce livrarea va avea awb zero. Curierul nu va primi coletul retur. Contul clientului va fi blocat si va pierde posibilitatea de a crea un cont nou pe site-ul nostru.

Pure Life Group va cauta intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie o adresa de email spre care puteti directiona orice sesizare sau reclamatie la care va vom raspunde in maxim 10 zile calendaristice: office[a]purelife.ro.

In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.