16 Comments

 1. Buna ziua.
  Va rog sa imi spuneti ce aduce in plus sol coloidala de magneziu fata de pastilele cu magneziu ex Magne B6. De Ce ar trebui să schimb pastilele cu soluția?
  Multumesc

  1. Buna ziua, fata de solutiile clasice saruri de magneziu, in care magneziu este intr-o forma cristalina, amorfa, magneziul coloidal are o structura naturala, precum magneziu din apele minerale sau din alimente. Organismul percepe diferenta iar ficatul trebuie sa proceseze structura cristalina amorfa a magneziului din lactat de magneziu sau orice alt compus chimic in magneziu bio accesibil pentru trup. Cam 2%din cantitatea ingerata de magneziu este asimilata, pe cand structura coloidala, pentru ca este o forma naturala si nu un compus chimic, este asimilata in proportir de 98%-100%. Este cunoscut ca in trup unele suplimente nu se asimileaza. Aceasta nu pentru ca trupul nu are nevoie (uneori chiar este vorba de un deficit) ci pentru ca modul de administrare este chimic. Este anorganic. Ne natural. Si atunci doar tranziteaza trupul. Exact la fel putem vorbi de siliciu si renumitul siliciu organic. In cazul siliciului nu exista niciun compus chimic care sa „pacaleasca” trupul. Iar in cazul cromului doar picolinatul de crom face ca 1% din crom sa se transforme in crom ce poate fi metabolizat de trup. Multumim.

 2. Bună ziua
  Pt. stafilococ in nas copil 4 ani ce anume recomandati.Multumesc

  1. Buna seara, va recomand pulverizator nazal de 10ppm din ora in ora, daca se poate. Apoi cand mai scade de trei ori pe zi este arhisuficient. Va multumim

 3. Bună ziua, as vrea sa știu dacă are acțiune și împotriva corona virusului. Dacă da ce produse recomandați și care este doza pentru copii de 5 și 6 ani, 18/25 kg. Am comandat deja pachetul oferta 200 RON. Mulțumesc.

  Vasile Claudiu Alexandru
  1. buna ziua, am atasat la colet incepand de astazi o schema de administrare, astazi fiind si prima confirmare de covid-19 in romania. Daca nu ati primit in colet va rugam sa ne anuntati pe mail sau telefonic si va trimitem. Schema de administrare este pe varste. Va multumim.

   1. La toate produsele, la mod de administare spuneti ca se poate lua zilnic dimineata si seara inainte de masa. Dar pe ce perioada de timp e indicata o cura? Sau se poate lua zilnic mereu? Doar in anumite perioade ale anului sau in anumite perioade prin care trece cel care le ia? Multumesc.

    1. Buna ziua, produsul se poate lua si constant, in doze mici, ca metoda profilactica, pe perioada lunga de timp. Fiind cu nanoparticule de dimensiuni extrem de reduse ele se vor elimina in maxim 72 ore, avem studii in aceasta directie. Cu privire la cure sau terapii, administrarea produsului poate fi ajustata. Daca doriti va putem oferi informatii si consiliere telefonica la numarul de pe pagina de contact. Va multumim

 4. Buna ziua, pt streptococ beta hemolitic grupa A la copil de 8 ani și ASLO 624, aveți vreun produs?
  Mulțumesc!

  1. Buna ziua, va recomandam sa folositi produsul ARGENTUM+PLUS. Sunati-ne la telefonul de consultanta pentru schema de administrare. Va multumim

 5. Buna ziua
  Am cumpărat un produs din plafar PURE LIFE „Argentum+medica 40ppm de 480 ml” la recomandarea vânzătoarei inițial vruiam să-l cumpăr pe cel de 77ppm ediție specială însă doamna mi-a zis că e la fel de bun dar în concentrație mai mica ,
  Întrebarea mea este cum îl pot administra că nu-l găsesc pe situl dumneavoastră ?
  Este produsul dumneavoastră ?

  1. Buna ziua, Argentum+40 e produs de noi dar de regula il oferim medicilor. sau SRL-urilor care colaboreaza cu medici.Sunati-ne la numarul de consultanta si veti primi indicatii de administrare. Va multumim.

 6. Buna ziua,

  Ptr.o sinuzita maxilara infectata , ce produse recomandati?

  Multumesc

  1. Buna ziua, va rugam sa ne sunati la numarul de consultanta pentru detalii.

 7. Buna seara, pentru molluscumcontagious, pot utiliza Argentum 77? Astăzi mi-a sosit produsul ( oferta de 190 ron) as dori sa fie de folos in special pentru băiatul meu de 11 ani care are pe obraz un ,,neg” ce a fost identificat de medic ca fiind apărut din cauza virusului molluscumcontagious. Va multumesc .

  1. Buna ziua, Trebuie sa tina comprese cat mai mult. Daca se poate sa puneti tifon sau disc de bumbac imbibat cu solutia pe zona afectata. Nu dauneaza pielii daca tineti solutia in contact cu pielea pe o perioada lunga de timp. Gradat se va retrage. Totodata trebuie sa aveti grija si de sistemul imunitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.