Dark Light

Despre noi

Cine suntem noi?

Pure Life SRL este o companie tânără ce impune pe piaţă o viziune de business modernistă şi inovatoare, în ton cu noul trend mondial: căutarea acelor nişe comerciale care se adresează nevoilor umane REALE şi în plan secundar profitului.

Acest nou curent de business face ca nu companiile să fie cele care oferă soluţiile comerciale iar cumpărătorul să fie astfel forţat să aleagă bunurile de consum printr-o politică inteligentă de propagandă (advertising).

Reacţia noului trend dezvoltă o rezistenţă mărită la mesajele propagandiste şi chiar o reacţie adversă – cu cât un produs este mai promovat cu atât valoarea produsului nu reflectă adevărata sa valoare ci doar o parte, în rest clientul plăteşte propaganda.

Aşadar, necesitatea umană dictează. Astfel, pe baza unor studii nu de piaţă ci sociale, companiile capabile să se adapteze oferă un răspuns esenţializat şi concretizat sub forma produselor finite inteligente.

Acest model armonizează relaţia consumator-producător prin transferul valorii de la monedă la om.

Misiunea noastră

Compania Pure Life – viaţa pură – adoptă o viziune holistică asupra vieţii: menţinând viaţa în zona pură, ferită CONŞTIENT de pericolele ce o intoxică, ea se dezvoltă de la sine, firesc şi natural.

 

Ce vă oferim prin acest site?

Acest site este special conceput pentru a vă oferi produsele noastre coloidale şi ionice. Soluţiile coloidale marca ARGENTUM+ şi MINERALS+ sunt eficiente terapeutic acoperind o arie largă din sfera simptomatologiei. Conform dictonului a preveni este mai înţelept decât a trata, oferim soluţii accesibile şi unui buget redus pentru ca viaţa să poată fi trăită în maniera în care a fost concepută, fără a se avea grija bolilor şi sănătăţii precare.

Cont pe site şi informare în timp real

Orice comandă plasată pe site va fi însoţită de un mail de confirmare. Vă rugăm să verificaţi şi în spam. Dacă nu aveţi acest mail există riscul ca să fi apărut o eroare pe site şi vă rugăm să ne trimiteţi un mersaj să ne contactaţi telefonic.

În ziua livrării (2-4 zile lucrătoare de la plasarea comenzii) primiţi mail de finalizare a procesării comenzii, însoţit de codul awb pentru a verifica statusul comenzii dvs.

De asemeni puteţi verifica statusul comenzii şi istoricul comenzilor pe site. Sistemul crează cont automat. Pentru comenzi ulterioare reveniţi în mailul respectiv pentru selectarea parolei sau o puteţi modifica pentru o memorare mai uşoară. Sistemul informatic actual cere ca parola dvs. să conţină litere mari, litere, caractere speciale şi numere.

Suport electronic si telefonic

Vă răspundem la solicitările dvs. primite atât telefonic cât şi pe mail de Luni până Vineri în intervalul orar 10-13; 14-17.

Calitate premium

Oferim produse, informații și servicii la cel mai înalt nivel de calitate! Produsele sunt notificare atât în România cât şi la nivel european, având autorizaţie de producţie conform normativelor HACCP, într-un institut de cercetare şi dezvoltare farmaceutică standardizat ISO şi GMP.

Date Juridice:

S.C. Pure Life S.R.L, RO30863844, J33/962/2012, Adresa sediului social: Str. Veronica Micle nr.13, Suceava, Romania.

Punct de lucru: Calea Vitan 112, Sector 3, Bucuresti.

Cele mai vandute produse

Produse recomandate