Dark Light

Despre produse

gama-Argentum
gama-m-Minerals

Pure Life® vă oferă prin cele două game ARGENTUM+® şi m+Minerals™ produse unice în lume în rândul soluţiilor coloidale datorită următoarelor caracteristici:

– soluţii cu nanoparticule minerale naturale cu dimensiunea de numai 2nm;

– îmbogătite cu ioni puri încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă;

– aflate în suspensie omogenă în solvent restructurat molecular hexagonal.

Starea nanocoloidală şi ionică naturală a produselor este cel mai aproape de starea naturală a oligoelementelor din ţesuturile vii. Dat fiind acest fapt, produsele sunt bio accesibile, rata de asimilare a soluţiilor Pure Life fiind de ~90% în comparaţie cu soluţiie clasice, care au o rată de metabolizare de 2-7% datorită trecerii lente de la amorf la organic.

Chiar dacă pe mapamond există sute de firme care comercializează produse ce conţin nutrienţi minerali, Pure Life vă oferă un produs inovativ ce are în spate studii proprii clinice, atestate. Fiind în colaborare cu trei institute naţionale de cercetare şi implicată în multiple proiecte europene, Pure Life mai mult studiază şi apoi produce, având în echipă patru cercetători ştiinţifici dedicaţi soluţiilor nanocoloidale naturale şi doi ingineri doctoranzi în sfera nanomaterialelor.

Calitatea şi beneficiile soluţiilor pe bază de nanoparticule minerale se află pe o poziţie net superioară faţă de soluţiile minerale de sinteză şi chiar cele coloidale clasice, care nu au nanoparticule (<10nm, cf ultimelor reglementări pentru novel food true solution).

Pure Life® intenţionează să ridice standardul de calitate al soluţiilor mineral-ionice folosind în procesul de producţie trei elemente suplimentare ce sunt considerate inovatoare prin modul inedit de punere a lor în practică, şi care, în urma determinărilor, s-au dovedit eficiente:

1. Floarea Vieţii – ca element de geometrie sacră. În consonanţă cu descoperirile Dr. Masaru Emoto, modularea unor frecvenţe astfel încât să se “imprime” apei o vibraţie de rezonanţă cu structura fundamentală a florii vieţii (simbol ancestral) ajută la structurarea moleculară hexagonal, folosinf la bază o altă metodă în această direcţie;

2. Dispozitive tahionice realizate de Prof. David Wagner. S-a observat, cu ajutorul unor aparate ce au o impedanţă specifică, faptul că folosirea câmpurilor tahionice în procesul de producţie aduce un plus energetic, aspect măsurabil dpdv vibrational cu ajutorul aparatelor Kirlian de descărcare energetică corolară.

3. Apă bidistilată ultrapură calitate farmaceutică, restructurată molecular hexagonal şi cu ajutorul metodei savantului Mu Shik Jhon, precursorul dr. Masaru Emoto cu privire la structurarea apei şi conservarea structurală a soluţiei perioade îndelungate de timp, folosind formule quantice de optimizare a entropiei a moleculelor de apă (H2O), obţinând astfel chiar proprietăţi semiconductoare în apă perfect pură de -1uS per cm3. Acest aspect este extraordinar deoarece apa distilată nestructurată nu prezintă deloc proprietăţi conductoare, aspectul conductor din apa în cauză fiind impurităţile care au această proprietate de a crea între ele punţi de transmisie, chiar şi în cantităţi infinit enzimale.