Dark Light

“Am simțit eficienţa foarte bună a produsului Argentum+ în raportul calitate/cantitate” 6

Numele meu este Irina Dolteanu şi sunt medic specialist în medicina de familie. Folosesc şi recomand argintul coloidal ionic Argentum+ marca Pure Life de la firma Agnes Itara S.R.L.

Din momentul în care am descoperit Argentum+ 10ppm, l-am folosit intern câte 20ml de două ori pe zi, şi extern în diverse moduri: ca demachiant cu acțiune astringentă şi purificatoare a porilor pielii, ca apă de gură şi pentru igiena intimă. Nu am simțit niciodată reacții secundare sau adverse.

Efectele care au apărut la scurt timp după începerea utilizării, sunt următoarele:

 • o stare de relaxare, eliminare a stresului,
 • diminuarea orelor de somn cu trei ore, datorită creșterii dinamismului şi regenerării,
 • optimism, tonicitate,
 • am controlat emoțiile mai ușor,
 • stăpânire de sine, siguranță, solaritate,
 • rafinarea percepțiilor gustative,
 • înviorare la nivelul pielii feţei, după ce l-am folosit ca demachiant,
 • am simțit o împrospătare a mirosului corpului, a gurii şi a respirației (l-am folosit şi ca apă de gură),
 • datorită stării de energizare şi vitalizare, nu am mai simțit nevoia să mănânc atât de mult (am 75 de kg la 165cm) şi asta mă ajuta în cura de slăbire,
 • creșterea performanţelor intelectuale, a atenției, îmbunătățirea memoriei,
 • am folosit pentru igiena intimă 10ml Argentum+ 10ppm şi am observat păstrarea foarte bună a igienei zonei respective şi o senzație de compatibilitate plăcută cu produsul coloidal.
 • am simțit eficienţa foarte bună a produsului Argentum+ în raportul calitate/cantitate.

În concluzie recomand produsul Argentum+, prin experiența personală, ca supliment alimentar pentru toate categoriile de vârstă, pentru îmbunătățirea calității vieții, pentru menținerea unei stări optime de sănătate, ca antiseptic, regenerant, vitalizant, tonic, imunizant şi ca un bun produs cosmetic (tonic cu acțiune astringentă). De asemenea recomand acest produs pentru echilibrare emoțională şi pentru îmbunătățirea performanţelor intelectuale.

Irina Dolteanu medic specialist medicina de familie

6 Comments

 1. Buna ziua ,
  Va rog frumos sa -mi spuneti cum pot folosi argintul coloidal in cazul CATARACTEI ? Am fost diagnosticata cu cataracta presenila la un ochi in proportie de 50%. Am 56 ani si nu prea as vrea sa ma operez. Refuz sa cred ca nu exista solutii macar pentru stoparea evolutiei ,daca nu pentru vindecare .
  Mentionez ca produsele firmei dvs sunt foarte bune ,am folosit Argentum forte 20 la o raceala ,iar pulverizatorul nu- mi lipseste din casa pentru rosu in gat si cosuri .Va felicit pentru ceea ce faceti.

  1. Buna ziua, este necesar tratament mai complex. Aici putem raspunde doar in linii mari. Este foarte bine ca folositi produsele noastre pentru afectiuni.. uzuale, ca sa spunem asa, insa pentru cataracta este mult mai de indicat sa vorbiti cu medicul nostru specialist la numarul afisat pe site. Va multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.