Dark Light
mihaita-toma_ok

Cum se foloseşte Apa cu argint coloidal? – prospect Mihăiţă Toma 170

Apa cu argint coloidal trebuie tinuta într-un loc întunecat, ferita de razele solare, în ambalajul original, nu în frigider ci pastrati-o la temperatura camerei. Apa cu argint coloidal se poate folosi în diferite moduri. Câteva din aceastea le voi expune în acaesta seara.

APA CU ARGINT COLOIDAL nu are gust, este asemenatoare cu apa obisnuita si este absorbita in sânge chiar din cavitatea bucala.

Efectul il veti constata atunci cand veti observa ca dintii dumneavoastra au devenit albi si curati, ca nu mai exista depuneri pe suprafata dintilor sau ca v-ati descotorisit de gingivita si mirosuri urâte ale gurii, iar probabilitatea aparitiei noilor carii scade foarte mult. Veti fi protejati de epidemiile de gripa si infectii respiratorii, veti curata organismul de paraziti si microorganisme, veti regla metabolismul si greutatea corporala.

Pentru uz extern: se toarna o cantitate de Apa cu argint coloidal într-un flacon din plastic cu pulverizator. Acest flacon este asigurat din partea producatorului si este atasat produsului. Cu ajutorul lui tratati orice fel de rana de pe suprafata pielii. Înainte de pulverizare, rana trabuie curatata si uscata, apoi se pulverizeaza de cel putin 4 ori pe zi, se poate si mai des. Seara puteti sa folositi o compresa îmbibata cu Apa cu argint coloidal pe care o lasati sa stea peste noapte.

Având în vedere ca Apa cu argint coloidal este o solutie aseptica în care nu se pot dezvolta microorganisme patogene, fara teama o puteti folosi ca si picatiri pentru ochi, nas sau urechi. Turnati o parte din Apa cu argint coloidal într-un flacon mai mic, tot din plastic, care la vârf are o pipeta. Cu ajutorul ei picurati în fiecare ochi de 4-5 ori pe zi câte o picatura, în cazul unor inflamatii. În cazul sinuzitei cronice, a rinitei sau în cazul otitei, picurati câteva picaturi în timpul zilei în urechi, sau pulverizati în nari si inspirati adânc.

Apa cu argint coloidal se poate folosi si per os, adica o puteti bea. În acest caz aveti doua posibilitati. Prima este de a o folosi în scop preventiv.

Cum sa folositi Apa cu argint coloidal în scop preventiv: de 4 ori pe zi câte o lingurita de plastic.

Nu folositi lingurita din metal! Daca veti folosi lingurita din metal, acei ioni ai argintului cu o puternica sarcina pozitiva se vor lipi de metal. Dupa un anumit timp veti avea o lingurita poleita cu argint, iar în organism nu vor ajunge acei ioni pozitivi si astfel Apa coloidala cu argint nu va avea nici un efect asupra organismului dumneavoastra. Deci nu folositi lingurita din metal, folositi exclusiv lingurita din plastic.

Daca aveti probleme de sanatate si doriti ca Apa cu argint coloidal sa va ajute, atunci va recomandam sa beti la fiecare 2 ore câte 1-2 lingurite. Aceasta este folosirea intensiva a Apei cu argint coloidal.

Este de ajuns sa faceti acest lucru în timpul zilei. Nu este nevoie sa va treziti noaptea pentru a bea. În timpul terapiei intensive va recomandam sa asigurati organismul cu cât mai multe lichide.

Beti cel putin 2-3 l de apa, ceaiuri, sucuri pentru a elimina din organism acele microrganisme patogene, toxinele lor pe care argintul le-a distrus, ajutând astfel organele de eliminare.

Indiferent de câte ori pe zi veti bea Apa cu argint coloidal, modul de administrare este acelasi. Trebuie sa procedati astfel:

  • 20 de minute înainte de utilizare nu aveti voie sa beti, sa mâncati sau sa fumati.
  • Luati 1-2 lingurite de APA CU ARGINT COLOIDAL, nu o înghititi imediat ci timp de 10-15 secunde, plimbati-o prin gura.Metoda cea mai eficienta este de a tine apa timp de 5 secunde sub limba, apoi clatiti gura timp de 10 secunde inainte de a înghite.
  • Înghititi si iarasi nu beti, nu mâncati si nu fumati în urmatoarele 20 de minute.

Acesta este modul de utilizare recomandat. Daca folositi Apa cu argint coloidal chiar înainte, dupa sau în timpul mesei, nu se va întâmpla nimic rau. Pur si simplu, ionii argintului vor fi cei mai eficienti daca utilizati apa în modul descris.

Daca sunteti bolnav cronic si aveti un tratament recomandat de medicul dumneavoastra, va rugam sa nu întrerupeti acel tratament sau sa-l modificati fara indicatiile medicului. Noi nu putem previziona viteza de reactie a organismului nostru la Apa cu argint coloidal. Fiecare organism este unic. Are o viteza a metabolismului proprie, de aceea exista medici care acelasi tratament îl aplica diferentiat pe pacientii sai. Deci folosind medicamentele recomandate de medic si Apa cu argint coloidal, sigur veti observa o schimbare în bine. Aceste schimbari trebuie discutate cu medicul care va trateaza, si în functie de rezultate el va decide diminuarea sau întreruperea tratamentului.

La infectiile acute se recomanda folosirea a 3 lingurite pe zi la intervale 2 ore.

Folosirea in acest mod este absolut necesara pentru mentinerea unei anumite concentratii de particule deargint in organism. Aceasta terapie se va folosi pana la disparitia simptomelor, care, in functie de boala, poate fi foarte rapida de la 24 de ore pana la cateva saptamani.

Trebuie evidentiat ca argintul va va ajuta organismul, nu numai in eliminarea cauzelor bolii, ci il va curata de restul de organisme patogene, de existenta carora nu ati fost constienti.

Este foarte important sa continuati folosirea apei cu argint coloidal si dupa disparitia simptomelor acute, doza indicata fiind o lingurita de 4 ori pe zi pentru a distruge definitiv toate focarele de infectie si de a realiza un sistem imunitar stabil.

In cazul tuturor bolilor si a infectiilor ale pielii, ranilor, taieturilor si arsurilor, acneelor, psoriazisului, herpesului, negilor, furuncuculilor sau altor schimbari ale pielii, se recomanda o aplicare directa a apei pe zona afectata de cel putin 3 ori pe zi (se va uda o bucata de tifon sau vata).

Rana se va acoperi in mod obisnuit pentru a grabi procesul de vindecare fara alte complicatii sau urmari.

Acneele si seboreea vor disparea rapid daca acele portiuni ale pielii la veti unge cu o bucata de vata imbibata cu apa cu argint coloidal de 3 ori pe zi.

Daca aplicati acest o data pe zi pe pielea capului, veti observa o crestere mai rapida a parului.

Efectul optim in cazul racelii si a sinusitei il veti obtine daca puneti cateva picaturi de apa in fiecare nara de 3 ori pe zi.

In cazul otitelor folositi apa cu argint sub forma de picaturi pe care le introduceti in urechea bolnava de 3 ori pe zi.

Infectile respiratorii, tusea alergica si bronsita pot fi vindecate cu ajutorul inhalatiilor – puneti apa cu argint coloidal intr-o sticla cu pulverizator sau inhalator, spreiati in gura si inspirati adanc.

Apa cu argint coloidal este utila si in cazul animalelor de companie. La animalele sanatoase puteti adauga din cand in cand cateva picaturi de apa cu argint coloidal in apa pe care o consuma. Daca sunt bolnavi dati-le cateva picaturi de apa de 3 ori pe zi. Pesti din acvariu vor fi mai multumiti daca adaugati 1 sau 2 linguri de apa cu argint in apa. Vor fi distrusi parazitii care il ataca, iar apa va va deveni extraordinar de curata si sanatoasa.

170 Comments

  1. Foarte frumos explicat. Sanatate tuturor. Multumim pentru sfaturi!

  2. Vreau sa știu pe ce perioada poate fi folosit argintul coloidal , eu îl iau de 3 luni și încă doresc sa îl administrez in continuare ca și supliment alimentar câte 10 ml dimineața le stomacul gol . Exista vreun timp de întrerupere sau vreun efect nedorit ?

    1. Buna ziua, nu este necesar, la doza de intretinere, un timp de intrerupere, riscul de cumul nu exista iar solutia nu interactioneaza cu substante medicamentoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.