Dark Light
grup_general

Argint coloidal, Argentum +® Pure Life – proprietăţi 4

Compoziţie:

Soluţia de Argint coloidal-ionic ARGENTUM+® conţine ioni de argint încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă şi particule de argint de dimensiuni nanometrice, suspendate omogen în apă pură, distilată şi structurată.

Proprietăţi:

1. Dimensiunea medie ale particulelor non-ionice de argint: 2,7nm conform analizei TEM.

2. Puritatea argintului: 99,99% conform analizei IMNR.

3. Puritatea apei: <1uS/cm, testată microbiologic şi toxico-chimic. Apa este demineralizată, deionizată, distilată şi structurată.

4. Folosirea apei structurate adaugă produsului un efect terapeutic deosebit. Apa este structurată prin metoda de structurare hexagonală, procedură ce permite apei să înmagazineze cea mai mare cantitate de energie (măsurabilă cu ajutorul aparatului Kirilian sau analizei NMR).

Structurarea hexagonală a moleculelor de apă, permite acesteia să devină semiconductoare, având un efect extraordinar asupra celulelor corpului uman. Apa structurată optimizează arderile de oxigen la nivel celular prelungind astfel durata de viaţă a micii uzine. Determină structurarea ADN-ului şi a fluidelor intracelulare, împiedicând mutaţiile celulare ce pot determina apariţia unor afecţiuni grave.

Folosind în procesul de producţie apa structurată se facilitează dispunerea simetrică a particulelor de argint, formânduse o reţea cristalină hexagonală microscopică. Această dispunere facilitează menţinerea în suspensie a particulelor pe o perioadă îndelungată de timp şi împiedică fenomenul de conglomerare a particulelor. Totodată prin prezenţa unui înalt câmp Zeta potenţial, eficacitatea terapeutică a soluţiei este crescută.

5. Pentru obţinerea Argintului coloidal-ionic, se foloseşte o metodă complexă, naturală, fără adaos de săruri, conservanţi, aditivi sau alte substanţe chimice. Metoda este considerată de specialişti ca fiind  excelentă din punct de vedere terapeutic, nu este agresivă şi nu dăunează mediului.

6. În timpul procesului de maturare a Argintului coloidal-ionic, se foloseşte simbolul grafic ancestral „Floarea vieţii”. În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosirea acestui simbol adaugă un plus de beneficitate soluţiei.

7. Produsul conţine un procent ridicat de ioni de Argint încărcaţi cu sarcină electrică pozitivă (+) care au proprietatea de a reface circuitul bioelectric celular şi câmpul biomagnetic al organismului, oxigenând corpul, totodată mărind rezistenţa la acţiunea agenţilor patogeni.

Efectul sinergic generat de îmbinarea tuturor proprietăţilor enumerate mai sus garantează un produs de înaltă calitate, redând organismului puterea de a se vindeca singur.

Principalele acţiuni ale Argintului coloidal-ionic:

 • antimicrobian
 • antibacterian
 • antifungic
 • antimicotic
 • antiseptic
 • antioxidant
 • antiinflamator
 • puternic întăritor al sistemului imunitar

4 Comments

 1. si pentru oameni mari exista asa ceva?

  1. Intradevar, asa este ! Eu folosesc de mult timp argint coloidal, aproximativ din anul 2007, facut de mine! Afost o problema obtinerea apei corespunzatoare! Am incercat prin distilare, dar nu a fost suficient, asa ca dupa filtre de particule si filtru cu carbune, am trecut-o prin osmoza si abia apoi prin distilare! Dupa distilare, foloseam un generator de argint coloidal adus din America, dar cu care nu puteam sa fac peste 25ppm! acum folosesc acesta de 77ppm, si fac ori intrarectal, ori intravenos, cu rezultate excelente!

   1. Buna ziua.
    Imi puteti spune cum o folositi intravenos?

    1. Buna ziua, nu recomandam folosirea intravenoasa. Doar in clinici de specialitate care stiu ce fac sub atenta ghidare a unui medic specialist, va sugeram sa faceti aceasta! Puteti cel mult administra pe care rectala, pentru o asimilare profunda la nivelul sangvin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.