Dark Light
argint coloidal utilizare

Argint coloidal – mod de utilizare Leave a comment

Soluţia cu Argint coloidal-ionic poate fi utilizată intern (ca supliment alimentar) sau extern: în inhalaţii, pentru îngrijirea cavităţii bucale (gargară); picături în ochi, nas şi urechi; în soluţii pentru clismă; pentru igienă şi tratamente în zona intimă; pentru îngrijirea părului, pielii şi a unghiilor, prin pulverizare sau comprese; ca soluţie tonică şi purificatoare în cosmetică; pentru înlăturarea mirosurilor nedorite ale corpului;

INTERN:

1. Pentru întreţinerea generală a sănătăţii şi pentru întărirea sistemului imunitar, se administrează 10-30ml (în funcţie de concentraţie – vezi etichetă) pe zi. Această cantitate este considerată nutritivă şi e utilizată cu succes atunci când se doreşte o cură generală de detoxifiere, purificare, regenerare şi armonizarea sistemului imunitar (acţiunea de imunomodulator).

2. La recomandarea medicului cu competenţă naturistă, doza poate fi mărită şi adaptată în funcţie natura afecţiunii. Orice cantitate peste 30ml pe zi este considerată a fi terapeutică şi se administrează conform recomandărilor.

3. Atunci când sesizaţi primele semnalmente de răceală sau stare gripală, se recomandă folosirea unei doze de şoc de maxim 100ml pe zi, în mai multe reprize, timp de una până la patru zile consecutiv.

Nu există efecte secundare ale consumului de Argint coloidal-ionic

Acesta nu este toxic şi nu afectează ficatul, rinichii sau alte organe vitale al corpului. Argint coloidal-ionic ARGENTUM+ nu interacţionează cu niciun alt medicament sau remediu. Consumul de Argint coloidal-ionic nu prezintă risc de supradozaj.

Deoarece nu funcţionează ca un antibiotic clasic, Argint coloidal-ionic nu afectează flora benefică din tractul digestiv. Ca şi oricare alt produs natural precum usturoiul sau ghimbirul, Argint coloidal-ionic , fiind bio accesibil şi bio activ, de fapt ajută în procesul de asimilare a sa fiind acceptat cu uşurinţă de către organism. Atunci când este utilizat intern, nu sunt necesare suplimente “probiotice” pentru a proteja flora intestinală de acţiunea soluţiei coloidal-ionice.

Argint coloidal-ionic nu se acumulează în organism. Acest produs unic face posibilă eliminarea particulelor de Argint în mod natural, în trei zile. Acest aspect este dovedit prin teste de specialitate (studiul Altman) şi este posibil datorită faptului că particulele de Argint existente în soluţie sunt extrem de mici (de o mie de ori mai mici decât cea mai mică celulă a corpului uman).

EXTERN:

  • Inhalat sub formă de vapori foarte fini cu ajutorul nebulizatorului.
  • Sub formă de picături în ochi, urechi şi nas.
  • Aplicată topic, pe piele (prin pulverizare sau comprese).
  • Pentru îngrijirea cavităţii bucale, prin clătire sau sub formă de gargară.
  • Pentru îngrijirea părului şi a unghiilor, prin pulverizare sau comprese.
  • Datorită efectului astringent, poate fi folosit zilnic ca o soluţie tonică pentru întreţinerea feţei şi a tenului expus în general. Acest obicei menţine pielea tonică şi profund purificată.
  • Este recomandat în întreţinerea igienei zonei vaginale, pentru bărbaţi prin pulverizare locală iar pentru femei prin spălături folosindu-se o cantitate de 20ml nediluată sau amestecată cu un ceai sau macerat de plante. Nediluat, se recomandă păstrarea soluţiei de Argint coloidal-ionic în interior timp de 5-10 minute pentru o cât mai bună absorbţie. În cazul existenţei unui tratament, Argintul coloidal-ionic nu interacţionează cu medicamentele.
  • Sub formă de clismă. Se poate folosi 20ml diluat în soluţia pregătită în acest scop.
  • Efectul de înlăturare a mirosurilor nedorite poate fi obţinut prin pulverizare locală (antibacerian).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.