Dark Light

Un remediu extraordinar: Argint coloidal-ionic 6

 Dr. Corfariu Oana, competenţă api-fitoterapie

Am descoperit acest remediu cu ajutorul unui alt coleg medic care deja îl folosise cu succes la mulți pacienți. Am început atunci sa îl folosesc mai întâi pe mine, să văd, să simt şi să intuiesc ce efecte are. Tocmai mă confruntam cu un început de răceală şi a fost un prilej bun de a testa argintul. Am folosit atunci Argentum + Forte cate 10 ml de 5 ori pe zi (50 ml in total pe zi ) Chiar la sfârșitul acelei zile, nu am mai simțit simptomele de răceală. Am continuat si a 2-a zi tratamentul si organismul a revenit la normal. Atunci am simțit ca acest remediu are o putere mare de vindecare si regenerare, care este resimțită imediat. Majoritatea produselor naturiste își fac efectul într-un timp mai îndelungat, dar la argintul coloidal-ionic efectele erau palpabile într-un timp foarte scurt.

L-am recomandat de atunci la foarte mulți pacienți în tratarea răcelii și gripei. Rezultatele au fost foarte bune şi asta m-a bucurat foarte mult, pentru că în felul acesta oamenii încep sa aibă mai multă încredere în produsele naturiste, iar mitul ca acestea dau rezultate după un timp îndelung de administrare, a fost răsturnat. Bineînțeles că pentru răcelile grave sau gripe a trebuit sa le recomand tratament de 3-4 zile pentru o vindecare completă, iar apoi pacienții au ales singuri să consume o doză mică de argint coloidal-ionic pentru întreținere și creșterea imunității.

Am mai folosit argintul coloidal-ionic pentru tratarea diverselor probleme ginecologice la femei: candida și infecție cu anaerobi. Pacientele au luat intern Argentum+ Forte cate 10 ml de 3 ori pe zi timp de 7 zile și își administrau și intern (intra vaginal ) câte 10 ml în fiecare seara. Rezultatele au fost foarte bune, iar simptomatologia a dispărut de fiecare data.

Am avut de asemenea un pacient cu otita bilaterala, care avea dureri periauriculare, stare generala proasta, greață, febră, dureri de cap. La el tratamentul a durat 10 zile de administrare a argintului intern și de asemenea local şi am dat în asociere și alte remedii naturiste. S-a vindecat foarte bine și nu a rămas cu urmări ( spre deosebire de alt pacient care a optat pentru tratament alopat ;s-a vindecat ,dar a rămas cu o sensibilitate a timpanului )

Consider ca sunt de abia la început in a descoperi puterea vindecătoare a acestui remediu. Îl voi recomanda in continuare la cat mai mulți pacienți, iar rezultatele vor vorbi de la sine.

 

6 Comments

  1. pentru pancreatita la pisica ,adult, 4 ani, ce concentratie si in ce doze sa folosesc?
    multumesc

    Constantinescu Mioara
    1. Buna ziua, va rugam sa ne contactati la numarul de consiliere online. Multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.