Pagina de prezentare a produselor din gama MAX – gama de minerale cu concentraţia cea mai ridicată de pe piaţă

doctor1La cererea cadrelor medicale am creat în 2014 gama MAX ce constă în suplimente minerale şi mixuri sinergice puternice de nanomateriale coloidale. Din aceasta gamă am introdus pe piaţă în anul 2015 produsul Argentum+77 ediție specială, cea mai concentrată hidrosoluţie cu ioni de argint (98%), restul de 2% constând în nanoclustere de argint de 2nm la mediană, aşa cum arată analizele TEM.

Aceste soluţii coloidale concentrate sunt folosite cu succes de către medici şi terapeuţi atestaţi şi care au adunat o cazuistică impresionantă de peste 200 tipuri de afecţiuni tratate. În rețetele lor de tratament au fost adăugate şi soluţii din Gama MAX. Timp de 5 ani de zile împliniţi nu s-a înregistrat nicio excepţie din punct de vedere al SIGURANŢEI.

 

Gama MAX este o gamă de soluţii cu concentraţia de aproape două ori şi jumătate mai mare decât produsele coloidale pe care le comercializăm de 10 ani de zile.

Odată cu împlinirea a 10 ani de la prima notificare ce aparţine firmei noastre la Institutul de Bioresurse Alimentare „Apă distilată cu argint coloidal” (fiind şi prima notificare coloidală din România) vă punem pentru trei zile la dispoziţie soluţiile coloidale din gama MAX la un preţ foarte avantajos.

De asemeni veţi avea ocazia să testaţi două produse unice gamei MAX: Venus MAX şi Thymus MAX.

MAXO scurtă descriere a modului de acţiune specific produselor din Gama MAX

Dincolo de faptul că efectele deja cunoscute a nano soluţiilor cu Aur, Magneziu, Crom, Platină etc. sunt mult amplificate datorită concentraţei ridicate, ce ne-a uimit să constatăm a fost în primul rând puterea mult mărită de acţiune.

Spre exemplu: se cunoaște efectul purgativ al magneziului, printre altele. Sub formă coloidală magneziu este asimilat foarte uşor de către organism fiind necesare cantităţi mult mai mici decât cele din clasicele suplimente alimentare cu magneziu. Deși doza de 100ml Magneziu coloidal (Agnes) de 50ppm nu are (în mod curent) efect purgativ, pe de altă parte doza de 50ml de 100ppm Magneziu coloidal (Agnes MAX) va avea efect purgativ în primele 30 minute de la ingerare. Aspect uşor de verificat în cazul persoanelor cu un tranzit sănătos. În mod curent doza zilnică recomandată nu depăşeşte 50ml Agnes MAX deci nu veţi avea surprize nedorite în cazul în care nu vreţi o acţiune imediată asupra sifonului.

Acest aspect absolut simplu de demonstrat şi cât se poate de evident subliniază că puterea de acţiune a unei doze mici dar concentrate este mult mai rapidă şi mai complexă decât cea a unei soluţii coloidale obişnuite dar mai mult cantitativ.

Un „experiment” realizat deja de multe fiinţe umane: este cunoscut că acţiunea unui „shot” de tequila de 50ml şi 55grade alcoolice este diferită de acţiunea unei halbe cu bere ce are 500ml dar doar 5,5 grade alcoolice, cu toate că este aceeaşi cantitate de alcool dacă am reuşi să evaporăm şi să colectăm, în condiţii perfecte, alcoolul din ambele băuturi alcoolice. Shotul de tequila va avea o acţiune intensă, imediată, arzătoare, cu efect euforic rapid. Pe când halba de bere va avea un comportament la pol opus chiar: generează senzaţie de saţietate, liniştire, calm.

Sperăm că v-am convins prin prezentarea acestor exemple simple dar grăitoare cu privire la puterea mult mai mare de acţiune a soluţiilor coloidale mai concentrate din gama MAX.

 

Vă prezentăm 10 produse ale gamei MAX cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate:

  • AURUM MAX – aur coloidal , aur de culoare roşu rubiniu intens. Are efect imediat de ordinul minutelor în armonizarea ritmului cardiac, respirator şi la nivelul undelor cerebrale; aspect demonstrat ştiinţific cu ajutorul EEG şi EKG. Efecte deosebite asupra colagenului (tengument, ligament, tendon, cartilagiu). După „o vârstă”, avem cu toţii nevoie să le păstrăm cât mai elastice în trup şi ele se menţin astfel cu ajutorul colagenului. La nivelul pielii are un efect deosebit de vitalizant, redând strălucire chipului. Deloc întâmplător cremele cu aur sunt foarte scumpe.

 

 

Aurum MAX aur coloidal 50ppm 480mlMG 7904

 

  • AGNES MAXmagneziu coloidal 100ppm indicat persoanelor care au avut în familie cazuri de atacuri de cord, persoanelor care se confruntă cu un stres intens, boli de inimă ereditare, aritmii cu sincope severe, persoanelor care suferă de dureri acute de cap datorate hipertensiunii, persoanelor care nu reuşesc să asimileze magneziu deşi se străduiesc şi sunt pasibile sau au deja osteoporoză. Deosebit de eficient impotriva constipaţiilor. În situaţii grele de viaţă, griji excesive, se pot epuiza foarte uşor rezervele de magneziu din trup şi astfel persoana în cauză se poate confrunta cu o cădere psiho-vitală. O cură cu magneziu poate face minuni şi salva chiar de la complicaţiile ce pot surveni la nivel psihic: depresii adânci, melancolie etc. cât şi la nivel fizic, o perturbare a tonusului vital şi a puterii de regenerare.

 

Agnes MAX magneziu coloidal 100ppm 480ml

  • CHROM MAX – cromul este un mineral esenţial în normalizarea colesterolului, deci scade rata atacului de cord. Metabolizarea excesului de glicemie din sânge şi a glucozei este necesar la peste 90% din populaţie. Este cunoscut faptul alimentaţia modernă se bazează foarte mult pe carbohidraţi şi glucide, macroelemente ce sunt transformate în glucoză şi apoi depozitate sub forma colesterolului greu, ce se depune pe vene, supranumit „rău”. Un exces de glucoză poate conduce la insulino-rezistenţă, supraponderabilitate, diabet tip 1 si 2 şi alte complicaţii. Cromul coloidal concentrat va ajuta să se reducă pofta de mâncare prin reeducarea organismului să proceseze surplusurile de glucoză din organism. Ajută foarte mult la nivel psihic, în caz de afecţiuni bipolare, sindrom metabolic, sintrom Turner, bulimie şi alte dezechilibre acute cu privire la alimentaţie.

 

Chrom MAX crom coloidal 50ppm 480ml

  • BLISS MAX – sinergie de minerale coloidale (Aur, Cupru, Magneziu, Argint) concentrate cu efect extraordinar mai ales în cazul femeilor dar şi al bărbaţilor care sunt „pietrificaţi” deoarece toată viaţa au fost sedentari. În cazul femeilor reglările ciclurilor menstruale dureroase se va simţi imediat, plus alte efecte extraordinare la nivel hormonal.

 

BLISS MAX aur cupru magneziu si argint coloidal ionic 50ppm 480ml

  • FORTIS MAX – sinergie de minerale coloidale (Aur, Zinc, Magneziu, Argint) concentrate, indicat celor cu o imunitate foarte scăzută şi în special bărbaţilor ce fac sport de performanţă, efort fizic îndelungat cât şi celor care au trecut de o vârstă şi se confruntă cu probleme de dinamică sexuală.

 

FORTIS MAX aur zinc magneziu si argint coloidal ionic 50ppm 480ml

  • ELIXIRIUM MAX – echilibru perfect, reţetă realizată după paritatea numărului de aur ce s-a dovedit a fi o soluţie complementară care uneşte proprietăţile Aurului coloidal cu cele ale Argintului coloidal ionic potenţând efectele atât ale aurului coloidal cât şi ale argintului coloidal. Acest echilibru lunar-solar aduce în fiinţă o acţiune de normalizare a activităţii la nivelul sistemului nervos central, atât simpatic cât şi parasimpatic. În plus acţiunea produsului ELIXIRIUM MAX asupra nervului vag aduce cu sine o armonizare globală între minte, emoţie şi trup.

 

Elixirium MAX aur si argint coloidal ionic 50ppm 480ml

  • ELECTRONUM MAX – sinergie de minerale coloidale (Aur, Platină, Argint) concentrate, pentru persoanele excesiv active cerebral care consumă mai mult energie prin activitate psiho-mintală decât energie prin activitate fizică. Ajută la regenerarea vital-mintală, eliminarea gândurilor agitante şi obsesive, compulsiunilor de a fi mereu cu ochii în televizor, calculator, tabletă, telefon, irascibilităţii, lipsei de răbdare, insomniei. Această „nevoie acută” provine dintr-o agitaţie crescută, o hiper dinamizare la nivelul lobilor frontali şi o „deformare” de la activitatea firească cerebrală în care sunt savurate momentele de linişte, nevoia de interacţiune la nivel afectiv sau citirea unei cărţi – aspecte necesare unei vieţi sănătoase.

 

Electronum MAX aur coloidal platina coloidala si argint coloidal ionic 50ppm 480ml

  • VIRGO MAX – cupru coloidal concentrat, ajută în cazuri de osteoartită şi osteporoză, malnutriţie, cicatrizarea rapidă a rănilor datorită unor proprietăţi cu totul deosebite. Acţionează sinergic foarte bine împreună cu aurul coloidal (colagen) şi argintul coloidal (bactericid puternic). Pe piaţa coloidală se găsesc şi alte suplimente coloidale cu cupru însă doar cupru coloidal pur, ce are culoarea verzui datorită spectrului de rezonanţă plasmonică este un coloid adevărat, întocmai cum aurul coloidal are culoare roşie şi doar acesta este un coloid adevărat. Suntem singura firmă producătoare de cupru coloidal perfect pur, neoxidat, care are culoarea verzui, (aspect vizibil cu ochiul liber) de pe piaţa coloidală românească şi europeană. Aceasta datorită cercetărilor îndelungate şi aplicarea procedeelor biotehnologice complexe în Institutul Naţional de Cercetare Chimico Farmaceutică – ICCF Bucureşti, cu care colaborăm de mai bine de şapte ani de zile.

 

Virgo MAX cupru coloidal 30ppm 480ml

  • VENUS MAX – cupru coloidal concentrat în amestec cu aur coloidal concentrat este un excelent produs geriatric, ajută plurivalent la vitalizarea şi refacerea organismului la nivelul global a tuturor tipuri de ţesuturi şi sisteme (osos, muscular, sanguin, limfatic, nervos, reproducător, endocrin, digestiv). Acţiune deosebită asupra pielii şi glandelor endocrine (vezi aur coloidal).

VENUS MAX cupru si aur coloidal 50ppm 480ml

  • THYMUS MAX – cupru coloidal concentrat în amestec cu argint coloidal ionic concentrat are un puternic efect bactericid. Testele de laborator consemnate în scrisori academice de referinţă compară acţiunea sinergică a cuprului coloidal pur în amestec cu argintul coloidal ionic cu cea a Triclosanului – un antibiotic deosebit. Metoda de bioreducere unică pe care o folosim în obţinerea nanoparticulelor de cupru protejează de oxidare chiar şi la concentraţii ridicate. Pe alocuri pot apare depuneri uşor verzui şi atunci este suficient să agitaţi flaconul înainte de folosire, întocmai precum o apă minerală naturală de izvor (cum ar fi apa de Vâlcele).

 

THYMUS MAX cupru si argint coloidal ionic 50ppm 480ml

Pentru informaţii suplimentare cu privire la mineralele coloidale prezentate vă rugăm să accesaţi şi paginile celorlalte minerale.

 

Oferta GAMA MAX este oferită tuturor cu ocazia celei mai populare zi comerciale, Black Friday, în intervalul 13 – 14 Noiembrie 2020 apoi va putea fi prescrisă doar de un practician autorizat sau medic.

 

Pure Life® Group