Dark Light

Produsele care conţin aur coloidal: m+AURUM, m+ELIXIRIUM, m+ELECTRONUM 7

– Minerale la superlativ, din punct de vedere calitativ –

 

Principalele indicaţii ale acestui produs sunt următoarele: antidegenerativ, antiinflamator, antiinfecţios, antitoxic, analgezic, cicatrizant, imunostimulent, termoreglator şi vitalizant.

Consumul aurului coloidal 20ppm are următoarele efecte deosebite:

 • îmbunătăţeşte memoria şi acuitatea mentală
 • stimulează şi echilibrează activitatea neuronală din cele două emisfere cerebrale
 • stimulează voinţa şi reduce dependenţa de alcool şi nicotină
 • tonifică inima şi întregul sistem circulator
 • tonifică organele slăbite
 • reduce stresul, anxietatea şi stările depresive
 • creşte libidoul (în asociere cu zincul)
 • este indicat în artrita reumatoidă prin reducerea inflamaţiilor articulaţiilor
 • ameliorează metabolismul lipidic, fiind adjuvant în tratarea obezităţii
 • ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi arsurilor

Din punct de vedere fizic, subtil-energetic şi psiho-mental, acest produs se remarcă prin următoarele efectele deosebite: tonifică structura fizică conferindu-i vigoare, regenerează şi revitalizează întregul organism, conferă longevitate, întăreşte structura bioenergetică, rafinează trăirile emoţionale, cicatrizează traumele afective (prin sublimarea trăirilor şi prin înţelegere), îmbunătăţeşte memoria, favorizează creşterea IQ şi EQ, amplifică câmpul conştiinţei, favorizează intrarea în stări profunde pentru cei care practică meditaţia, facilitează comuniunea cu planurile superioare ale manifestării şi cu divinitatea.

Consumul aurului coloidal ionic poate fi asociat cu cel al argintului, cuprului şi platinei.

m+AURUM este produsul care conţine 100% aur coloidal, 20ppm.

m+ELIXIRIUM este un produs obţinut prin combinaţia aurului coloidal ionic, cu argintul. Această combinaţie are efecte speciale asupra organismului uman, acţionând pe toate nivelele fiinţei într-o manieră deosebită, unică. Efectul sinergic al aurului şi argintului coloidal-ionic, reuşesc să aducă acest produs pe un nivel deosebit în eficienţa sa. Consumat în această proporţie, m+ELIXIRIUM este mai eficient decât dacă am consuma separat aurul şi argintul coloidal-ionic. Produsul este recomandat în tratamentele de purificarea a limfei, a sângelui şi a zonei intime. Purifică în profunzime şi redă vigoarea şi tonusul la nivelul pielii şi al ochilor. Toate indicaţiile aurului sunt valabile în cazul acestui produs, cu specificaţia că efectele sunt mai profunde şi mai durabile, datorită acţiunii penetrante a argintului. De aici se poate deduce faptul că structurii noastre nu îi este necesară o cantitate mare de aur care să fie consumată periodic pentru întreţinerea tinereţii şi a frumuseţii. Aceste efecte se pot obţine şi cu cantităţi mai mici, care să fie totuşi susţinute de acţiunea penetrantă şi potenţatoare a ionilor de argint, într-o combinaţie optimă. Facilitează înţelegerea acelor raţiuni ale inimii pe care mintea nu le poate cuprinde.

m+ELECTRONUM este un produs special creat pentru purificarea structurii subtil energetice, pentru creşterea în special a IQ şi pentru obţinerea unor rezultate remarcabile în eforturile intelectuale. Susţine stările meditative şi rugăciunile de lungă durată, conferind linişte interioară, calm profund şi suport energetic profund pentru a rezista astfel ore în şir. m+ELECTRONUM combină ionii de platină, aur şi argint. Efecte deosebite ale ionilor de platină se remarcă prin următoarele acţiuni: antistres, antidepresiv, antispastic, anxiolitic, cardiotonic, dezobstruant, imunostimulator nervin, regenerant endocrin şi reîntineritor. În această combinaţie, acţiunea penetrantă a argintului face ca efectele aurului şi ale platinei să fie resimţite imediat şi mai amplu decât dacă am consuma toate acestea separat. Efectul purificator la nivel energetic se resimte în toată fiinţa, cu predilecţie în zona capului şi a inimii. Restabileşte echilibrul mintal-emoţional.

7 Comments

 1. Dacă ar fi așa cum spuneți,atunci de ce mor oamenii cu nemiluita?

  1. Buna ziua, un raspuns pertinent ar fi ignoranta. Un raspuns secundar ar fi capitalismul si politica corporatista unde banul si afacerea este noul Dumnezeu. Oamenii naivi cred ca unele substante toxice care doar amelioreaza simptomele trateaza si apoi revin mereu si mereu pana se imbolnavesc si mai tare, devenind astfel dependenti de ele pentru ca ei asa au fost educati. Alimentatia este de asemenea orientata tot spre afacere, produse ieftine si fara nutrienti asalteaza pietele, carnurile sunt pline de viermi, vedeti pe facebook videoreportaje. Speram ca omenirea se va trezi. Va multumesc!

 2. Bună ziua!
  De la ce vârstă se poate administra Electronum și pe ce perioada de timp? Și care este schema de administrare la copii, în cazul în care este permis?
  Multumesc cu recunoștință!

  1. Buna ziua, Electronum pot lua si bebelusii, intra la categoria Argentum+Lite dpdv al concentratiei de argint coloidal din solutie. La copii se administreaza 10ml pe zi, 5ml dimineata si 5ml seara. Este permis, desigur, si o sa ii ajute.

   1. Bună ziua!
    Multumesc frumos pentru răspuns. Este vorba de fetița mea de 2,5 ani 😊. Imi puteți spune, va rog frumos, pe ce perioada de timp se face acest tratament, atat pentru adulți cât și pentru copii?
    Va mulțumesc încă o data!

    1. Va recomandam sa ii administrati timp de trei luni. Cu placere!

     1. Va mulțumesc frumos pentru lămuririle suplimentare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.