Atenţie! Firmă pirat care ne imită! 3

După ce am primit două telefoane şi am fost întrebaţi dacă Pure Alchemy suntem tot noi, am descoperit ceva uimitor şi care doar la noi în Romania (ne referim la civilizata UE) se mai poate.

Firma Floralis Siebenburgen S.R.L dintr-un sat (Păucea, Sibiu), apărută în 2017, cu o cifră de afaceri înregistrată cu datorii, comercializează produse imitând produsele noastre atât la flacon cât şi la descriere!

Cifrele nu mint

Calitatea produselor comercializate sub brandul Pure Life, produse de Agnes Itara SRL, se reflecta în cifra de afaceri continuu crescanda. Detalii aici. Totodată, profilul firmei care vinde produse, chipurile, Pure Alchemy poate fi studiat aici.

Asemănări izbitoare

Flacoane albastru blue cobalt, descriere similară, chiar expresii la fel cu cuvinte uşor modificate (doză de întreţinere şi doză şoc – formulare Pure Life versus doză de întreţinere şi doză atac – formulare Floralis Siebenburgen srl) sunt folosite pe site pentru a induce în eroare cumpărătorul. Chiar se mentionează că produsele sunt realizate cu apă structurată! Sunt cu ioni de argint! Întrebarea noastră este: cu ce bani, domnilor, aţi luat la voi în sat această aparatură sofisticată de structurare a apei şi de producere a ionilor de argint, de producere a aurului coloidal, a platinei coloidale? Oare aceste metale nobile nu costă? În profilul firmei aveţi o cifră infimă.

Cum spuneam, în primul rând, ce ne-a uimit a fost să vedem că produsele aka Pure Alchemy conţin apă structurată şi soluţiile au şi ioni de argint! Măi să fie, aşa potriveală nici că s-a mai pomenit. Pe glob nu mai există firmă care să combine soluţii coloidal ionice cu apă structurată. Singura firmă care mai produce soluţii coloidale cu ioni de argint se află în Statele Unite, Natural Immunogenics, producând şi ei ioni de argint sub formă de hidrat de argint (cu marca înregistrată comercială Hydrosol) ca şi noi (cu marca înregistrată comercială ARGENTUM+). Spre deosebire de ei noi folosim şi apă structurată în procesul de producţie a soluţiei. Culmea, nea’ Caisă la el la ţară a descoperit singur singurel aceste metode (pe care noi le-am cercetat timp de mai bine de şapte ani de zile) şi a scos produse identic similare cu ale noastre.

Asemănări şi la denumiri!

1. Pure Life este deja un brand cunoscut în Romania pentru calitatea extraordinară a produselor sale timp de 10 ani. Suntem primii producători de soluţii coloidale şi soluţii coloidal ionice iar momentan încă suntem SINGURII producători din România care deţinem autorizaţie de producţie a soluţiilor coloidale. Nu comentăm unde şi cum produc ceilalţi producători români de soluţii coloidale, este treaba lor în ceea ce priveşte aceasta. Poate doar cumpără en gros şi vând en detail, nu ne interesează aceasta. Acum comentăm firma pirat.

Pe de altă parte, pe produsele comercializate de Floralis Siebenburgen S.R.L, apare scris frumos „Pure Alchemy„. Nefiind un brand, o marcă înregistrată la OSIM, rămâne doar un text scris pe o etichetă şi lipit pe un flacon.

2. Argentum+ Medica este produsul nostru de argint coloidal ionic de 40ppm pe care îl furnizăm cadrelor medicale cu care colaborăm.

Pe când SilverMed este tot o soluţie coloidală de 40ppm.

3. Argentum+77 este produsul nostru top. Avem cele mai bune recomandări din partea clienţilor. Concentraţia sa ionică este foarte mare. Gustul puternic pronunţat metalic este cel mai puternic din toate produsele coloidale pe piaţă. Aceasta arată, precum în cazul oricărei substanţe concentrate, o densitate a particulelor de neegalat.

ARGENTUM+77

La firma pirat Floralis Siebenburgen srl există produsul Silver 80! Oare cu cine s-au luat la trântă când au conceput această concentraţie de 80ppm? Să fie chiar aşa întâmplare întâmplătoare, se semene izbitor numele brandului, denumiri ale produsului, tipul de flacon, tipul de siglă, şi concentraţia produsului nostru de top?

SILVER 80
Concentraţii şi preţuri

Este foarte interesant cum toate concentraţiile sunt ceva mai mari, toate dimensiunile particulelor ceva mai mici (2nm la Pure Alchemy faţă de 0,5-4,5 la Pure Life) şi evident că preţul este mai mic (80lei Silver80 faţă de 100lei Argentum+77). Nu-i aşa că după ce compari cele două produse aproape la fel este normal să îţi doreşti să cumperi un produs mai bun la un preţ mai ieftin? Ei bine, pe această şmecherie se bazează şi sătenii noştri ce reuşesc să obţină performanţe mai bune la ei în sat decât noi în Institutul de cercetare chimico farmaceutică din Bucureşti.

Nici testele nu mint

Noi am achiziţionat produsul respectiv şi doar prin gustare, atenţie, nu prin analiză – ceva ce poate să verifice oricine, se poate observa gustul uşor sălciu al produsului Silver80 faţă de gustul puternic pronunţat metalic al soluţiei Argentum+77. Analiza tehnică conţine date care ne permit să adăugăm că aceste produse sunt produse tip pirat care speculează o marcă deja existentă pentru a-şi vinde o marfă proastă, ieftină, la un preţ comparat cu preţul unui produs real.

Şi, fiind doar pe net, cine să îi tragă la răspundere? Se încumetă să meargă cineva la ei în sătucul lor de 50 de case, undeva în pădurile Mediaşului?

În loc de concluzie

Am putea foarte bine să scoatem şi noi produse pe care să scriem „Pure Alchemy” şi să le vindem cu 5 lei mai ieftin. Că doar argint coloidal avem, sticle albastre avem, etichete la fel putem să tipărim. Cine se va plânge la autorităţi şi cine ne va sancţiona? Vă garantăm: NIMENI!

Post Scriptum

Ne orientăm atenţia asupra inteligenţei pline de geniu din spatele descrierii produsului Silver 80:
Silver 80 combină dimensiunea redusă a particulelor, cu concentrația reală, corectă, pentru a produce un coloid cu suprafața totală activă maximă.

Dincolo de aluzia la faptul că pe piaţă nu ar fi soluţii coloidale cu concentraţii reale (vom ataşa imediat analiza realizată de IMNR pe unul din loturile noastre – că poate se referă la noi), nu putem să nu râdem când citim expresia „suprafaţă totală activă maximă”. Deci, ceea ce noi ştim şi precizăm, este faptul că eficacitatea unui produs este dată de raportul dintre dimensiunea particulelor în raport cu concentraţia soluţiei şi se numeşte aria de acoperire (suprafaţa) soluţiei. Cu cât mai mare raportul cu atât mai bine (particule cât mai mici şi concentraţie cât mai mare). Totuşi, suntem uimiţi de apariţia celorlalte două cuvinte: „activă” şi „maximă”.

  1. Activă: Există şi suprafaţa non activă? Sunt particule de argint coloidal active şi particule de argint coloidal non active? Hmmm.
  2. Lovitura de geniu, cuvântul „maximă„: Întrebare de baraj: Dacă soluţia coloidală va avea 100ppm, care ar fi suprafaţa totală a acestei soluţii în raport cu cea a soluţiei Silver 80 descrisă aici ca fiind „maximă”? Tentativă de răspuns: foarte maximă?
Concentraţia soluţiilor noastre, analize REALE! Chiar pe bune! Serios acum!

Concentraţia „reală” a soluţiei ARGENTUM+77 nu este nici pe departe ce vor cei de la Floralis Burger.. să facă aluzie ci este, culmea, chiar 80ppm!

Am ataşat aici bonul de analiză:

 

De ce (uneori) este chiar mai mare concentratia?

Măsurarea ppm-ului soluţiilor ionice cu hidrat de argint [H2Ag2O.(H2O)6] implică o aparatură mult mai sofisticată ce are o marjă de eroare de 3ppm. Noi căutăm să compensăm marja de eroare de plus-minus 3ppm şi astfel vă oferim soluţii care au minim 77ppm. Deci ne raportam la un interval de 77ppm minim şi 83ppm maxim.

Vă mulţumim! Aveţi grijă ce cumpăraţi!

Echipa Pure Life Group

 

3 Comments

  1. Intr-adevar nu e frumos sa copiezi pe altii. Cred ca este bine sa fie mai multi producatori de argint coloidal (sa dea D-zeu sa se vanda cat mai mult) dar nu e frumos sa vrei sa profiti de clientii altora doar imitand produsele lor si inducand astfel in eroare oamenii. Mai bine sa-si creeze fiecare clientela proprie.
    Succes va dorim.

  2. Este pacat de la Dumnezeu ca si asa aceasta minunatie de argint coloidal abia are trecere la oameni pentru ca are multi dusmani care nu isi mai vand medicamentele. Ar trebui sa isi faca propriul tip de produs, nu sa il faca sa semene cu produsul dumneavoastra. Va cred ca va suna lumea sa va intrebe daca sunteti voi. Si eu as fi sunat, pentru ca am luat acum 6 luni ultima data si nu mai tineam neaparat minte cum arata produsul si chiar seamana! Si de la voi vreau. Am facut deja comanda. Am urmat un tratament cateva luni cu argint coloidal, fara ioni de argint, dupa sfaturile celor de la coloidale.ro pe blog, ca nu ar fi nici o diferenta intre cel ionic si cel fara ioni, ca nu e bun al vostru, ca acea argentograma este o minciuna, ca mintiti, puneti ppm din burta la produse, ca nu e adevarat ca aveti aviz samd. Si am cumparat la insistentele doctoritei Olaru de la voi si cu ARgentum 77 chiar a trecut! Si e amar rau la gust. Iar acolo unde spuneti ca dupa gust oricine isi da seama daca e concentrat sau nu, pai e ca la tuica! Daca e tare se simte la gust! Daca e slaba, are gust slab! Aveti dreptate! Va spun pentru ca eram indoita iar acum va dau dreptate. Daca nu erati buni nu va copia nimeni. Sa stiti ca pe langa un pirat care va copiaza brandul (felicitari, este foarte reusit) aveti si un dusman. Argintul lui fara nicun gust nu a avut nici un efect. Iar al vostru cu gustul tare chiar a avut. E simplu de testat. Asa este. Va multumesc pentru tot ce faceti.

    1. Va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.