Argentograma a arătat că soluţiile coloidal ionice ARGENTUM+ sunt unice 7

Dr. Alexandrina Petrea, medic primar epidemiolog,

medic specialist medicină de familie, competență în apifitoterapie

În momentul în care alegem să tratăm o anumită infecție cu un antibiotic se efectuează o analiză de laborator numită  antibiogramă care indică ce antibiotice sunt eficiente în tratarea acelei infecții, respectiv la ce antibiotice sunt sensibile bacteriile testate și  deasemenea la care sunt rezistente.

La fel se petrec lucrurile atunci când vrem să folosim uleiuri volatile în tratamentul antibacterian iar analiza cu ajutorul căreia determinăm sensibilitatea sau rezistența tulpinilor microbiene la uleiurile testate se numeşte aromatogramă.

Într-un mod asemănător am ales să testez, pentru prima dată în urmă cu un an, eficiența mai multor soluții de argint coloidal, (știut fiind faptul că argintul coloidal este cel mai puternic antibiotic natural), în tratamentul unei infecții cu piocianic la un pacient cu bronhopneumopatie cronică obstructivă, întrucât acea tulpină se dovedise a fi rezistentă la toate antibioticele testate pe antibiogramă. Analiza, pe care am putea-o numi argentogramă, a fost efectuată la un laborator din Iași, același laborator la care efectuasem anterior antibiograma și am solicitat-o pentru a ști dacă acel tratament cu argint coloidal ar putea fi eficient și care soluție este cea mai eficientă întrucât aveam trei soluții de concentrații diferite de la trei producători diferiți.

Astfel, o soluție era de concentrație 25ppm, de la firma Agnes Itara, a doua era de 30ppm şi a treia de 1000 ppm, de la alte firme. Sincer mă așteptam ca ultima să fie cea mai eficientă. Rezultatul argentogramei a arătat însă că unica soluție la care a fost sensibilă tulpina de piocianic testată a fost cea de 25ppm (Argentum+® Concentrat).

Tratamentul a fost efectuat cu această soluție cu negativarea germenului după primele zece zile de tratament, în total durata tratamentului a fost de o lună.

Comentarii

 1. Stimata doamna Alexandrina, este posibil sa ma ajutati cu un caz similar? Daca sunteti dispusa, unde va gasesc? Va multumesc

  1. Va putem pune in contact cu dumneaei, cu siguranta! Va rugam sa ne scrieti pe mailul afisat in dreapta sus a paginii web. Va multumim

 2. Buna ziua asa vrea si eu un numar de telefon al doamnei doctor Alexandra adresa mea de e-mail este inedelcu64@yahoo.co.uk

  Ma numesc Iarinel Nedelcu si sunt din Vaslui .

 3. Vă putem pune în legătură cu feluriţi medici şi terapeuţi care oferă consultaţii şi tratamente cu succes. Vă rugăm să ne scrieţi pe mail şi vă vom răspunde cu promptitudine.
  Vă mulţumim!

 4. Buna ziua ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat…sunt depustat de hpatita tip a …astept un raspuns si unde asi putea sa va contactez va multumesc

 5. Buna ziua.Argintul coloidal ionic „77” este eficient si in cazul infectiei fungice(ciuperca) a unghiilor?Multumesc

  1. Da, desigur! Argintul coloidal ionic in special este antiviral, antibacterian si antifungic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *